Ezzel a bejegyzéssel szégyen szemre már nagyon régóta tartozom, de most végre megmutatom nektek, hogy milyen csodás társaság jött össze erre az alkalomra is, és micsoda nyálcsorgatóan gyönyörű finomságot kóstolhattunk 🙂

Nagy örömömre Miskey Melinda (Gastrotherapy) időt és energiát nem kímélve szervezte meg a tavaszi után az őszi fesztivált is, ahol régi és új ismerősökkel ehettük degeszre magunkat… szakmai zsűri és a közönség is választott magának kedvencet, előbbi címet sós kategóriában Turi Anikó (rizsázzunk!), édesben pedig Sitku Heni mentes sütije kapta, utóbbit Gyepes Gabojsza tudhatta magáénak (bevallom őszintén, nekem Gabojsza házi kolbásza és zakuszkája mindent vitt).

Én ezen az eseményen debütáltattam a nagyközönség előtt a férjem nagymamájától származó recept alapján sütött egytojásos sütimet (a receptért kattints ide), csodaszép képek készültek róla:

Sorakoznak a kis katonák 🙂

Pár képet hoztam ízelítőül a résztvevőkről is:

balról: Canesi Ildikó (Szizi Művek), Gudics Ági (Kőeccerű) és szerény személyem:

Egy fotó erejéig sikerült elkapnunk Melindát is:

Bogival (BogBag) már régi ismerősök vagyunk, őt sem hagytuk ki a jóból:

És természetesen nem maradhatott el a csoportkép sem:

Már nagyon várom a következőt, remélem, akkor még többen leszünk!

A többi sokszáz fotóból addig is szemezgessetek kedvetekre a Gastrotherapy facebook-oldalán, ide kattintva.

Vigyázat, éhesen nem érdemes belevágni! 🙂

Summary
Event
2018. Őszi Gasztroblogger Fesztivál