Szerző: Molnár-Keresztényi Brigitta

 

Adag: 3 főre

Elkészítési idő: 30 percen belül

Nehézségi fok: egyszerű

Kategóriák: Édes vétkek, Receptek, Tojásos ételek, Villámkaják,

Egyik este, munka után zarándokolt hazafelé a család, amikor a 3 éves kisnagylányom eltalálta, hogy ő császármorzsát enne. Én viszont éppen egy gyengébb napomat éltem, és nagyon nem volt kedvem fél órát a konyhában pepecselni. Ezért a császármorzsa receptjét vettem alapul, viszont kihagytam a habverős részt: minden összetevőt beleszórtam egy edénybe, kézi habverővel összedolgoztam, végül ugyanúgy sütöttem ki, mint az eredeti verziót. 

És hogy hogy sikerült? Bátran állíthatom, hogy nagy különbség nem volt a két megoldás között, így azt hiszem, szaladós napokon simán ehhez a könnyített elkészítéshez fogok folyamodni:o)

Ha tetszett ez a bejegyzés és megosztod, köszönöm!
Nézd meg a receptajánlót, biztosan találsz még a fogad alá valót közöttük!
További tippeket, újdonságokat a Degeszpocak Facebook oldalán találsz, csatlakozz hozzánk ide kattintva, vagy kérdezz-csevegj velünk a Facebook csoportunkban is, amit itt érsz el.
Instagram: https://www.instagram.com/degeszpocak/