Szerző: Molnár-Keresztényi Brigitta

 

Adag: 18 db

Elkészítési idő: 1.5 órán belül

Nehézségi fok: egyszerű

Kategóriák: Disznóságok, Húsétel, Receptek, Tejmentes, Tojásos ételek,

Az egyik igazi nagy kedvencem a fasírt. Kismillióképpen lehet tálalni, fogyasztani, de az eredeti fasírtgolyók elkészítése valóban macerás, és valljuk be őszintén: ki szereti fél napig szellőztetni a lakást a kisütése után? Senki. Ugye?
Van egy jó hírem: erre is van megoldás :o)

Mégpedig pofonegyszerű: Előmelegítem 200 fokra a sütőt úgy, hogy bent hagyok egy tepsit, amibe öntök egy kevés olajat, épp hogy beterítse az alját. 

Ezután bekeverem a fasírthúst, megformázom a golyókat, meghempergetem őket a zsemlemorzsában, végül az előmelegített sütőben lévő tepsibe sorakoztatom őket, és mehetnek is sülni. 

Mindkét oldalát 25 percig sütöm, és már kész is :o)

Ha tetszett ez a bejegyzés és megosztod, köszönöm!
Nézd meg a receptajánlót, biztosan találsz még a fogad alá valót közöttük!
További tippeket, újdonságokat a Degeszpocak Facebook oldalán találsz, csatlakozz hozzánk ide kattintva, vagy kérdezz-csevegj velünk a Facebook csoportunkban is, amit itt érsz el.
Instagram: https://www.instagram.com/degeszpocak/