A jól bevált ropogós kifli tésztája az alap, annyi módosítással, hogy a tészta feléből készült kifli, aminek egyik felét szalámival töltöttem, a másik feléből zsemle. 

A részleteket olvassátok el itt. Annyit változtattam a recepten, hogy víz helyett is tejet adtam a tésztához. A kifli formázása közben feltekerés előtt egy-egy szelet szalámit tettem a tésztába. 

Legközelebb sajt és egyéb huncutságok is mehetnek bele.

A zsemlét formáztam, és utána középen egy éles pengével bevágtam. 

A kifli és a zsemle is eláll kenyértartóban napokig, és nem veszít az állagából.

Ha tetszett ez a bejegyzés és megosztod, köszönöm!
Nézd meg a receptajánlót, biztosan találsz még a fogad alá valót közöttük!
További tippeket, újdonságokat a Degeszpocak Facebook oldalán találsz, csatlakozz hozzánk ide kattintva, vagy kérdezz-csevegj velünk a Facebook csoportunkban is, amit itt érsz el.
Instagram: https://www.instagram.com/degeszpocak/