Szerző: Molnár-Keresztényi Brigitta
Adag: 2 főre
Elkészítési idő: 30 percen belül
Nehézségi fok: egyszerű
Az egyik kedvencem a hal. Szeretem sütve és főzve, de most kipróbáltam krémként is. És egyáltalán nem bántam meg, sőt azt hiszem, rendszeres vendég lesz ezután az asztalunkon 🙂
Hozzávalók
- 1 tonhalkonzerv
- 1 púpos evőkanál majonéz
- egy közepes lilahagyma fele (vagy pár szál újhagyma)
- ízlés szerint só, bors
- friss citromlé (de ha nincs kéznél, jó az üveges is)
Elkészítés
Pofon egyszerű, kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak: minden hozzávalót egy tálba teszek, és botmixerrel összepürésítem.
Azonnal is fogyasztható, de hűtőbe téve pár órára az ízek még jobban összeérnek. Friss pirítóssal tálalom.
Ugye, milyen egyszerű? 🙂