Szerző: Molnár-Keresztényi Brigitta

 

Adag: 2 főre

Elkészítési idő: 30 percen belül

Nehézségi fok: egyszerű

Kategóriák: Előétel, Halétel, Receptek, Tejmentes, Villámkaják,

Az egyik kedvencem a hal. Szeretem sütve és főzve, de most kipróbáltam krémként is. És egyáltalán nem bántam meg, sőt azt hiszem, rendszeres vendég lesz ezután az asztalunkon :o)


Hozzávalók

– 1 tonhalkonzerv
– 1 púpos evőkanál majonéz
– egy közepes lilahagyma fele (vagy pár szál újhagyma)
– ízlés szerint só, bors
– friss citromlé (de ha nincs kéznél, jó az üveges is)

Elkészítés

Pofon egyszerű, kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak: minden hozzávalót egy tálba teszek, és botmixerrel összepürésítem. 

Hűtőbe teszem pár órára, és friss pirítóssal tálalom.
Ugye, milyen egyszerű? :o)