Szerző: Molnár-Keresztényi Brigitta

 

Adag: 2 főre

Elkészítési idő: 30 percen belül

Nehézségi fok: egyszerű

Kategóriák: Előétel, Halétel, Receptek, Tejmentes, Villámkaják,

Az egyik kedvencem a hal. Szeretem sütve és főzve, de most kipróbáltam krémként is. És egyáltalán nem bántam meg, sőt azt hiszem, rendszeres vendég lesz ezután az asztalunkon 🙂


Hozzávalók

– 1 tonhalkonzerv
– 1 púpos evőkanál majonéz
– egy közepes lilahagyma fele (vagy pár szál újhagyma)
– ízlés szerint só, bors
– friss citromlé (de ha nincs kéznél, jó az üveges is)

Elkészítés

Pofon egyszerű, kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak: minden hozzávalót egy tálba teszek, és botmixerrel összepürésítem. 

Azonnal is fogyasztható, de hűtőbe téve pár órára az ízek még jobban összeérnek. Friss pirítóssal tálalom.
Ugye, milyen egyszerű? 🙂

Ha tetszett ez a bejegyzés és megosztod, köszönöm!
Nézd meg a receptajánlót, biztosan találsz még a fogad alá valót közöttük!
További tippeket, újdonságokat a Degeszpocak Facebook oldalán találsz, csatlakozz hozzánk ide kattintva, vagy kérdezz-csevegj velünk a Facebook csoportunkban is, amit itt érsz el.
Instagram: https://www.instagram.com/degeszpocak/