Amikor mindennapos gyakorlattá vált nálunk a főzés, egy idő után elkezdtem panaszkodni a férjemnek, hogy az edények fedelét nem tudom hova tenni. A mosogatóba nem szeretem tenni, ott vizes lehet (és pl a máj sütésekor nem éppen előnyös, ha vizes fedőt teszek a forró olajra…), a pulton útban van, és a lecsapódott pára folyik mindenfelé róla. Külön tányért csak emiatt nem fognék be (nem szeretek én annyira mosogatni :o) ), hogy abba tegyem a fedőt…

És mit csinált ekkor az én drága férjem? Na mit? 
Először is megunta az állandó nyavalygásom :o)

Utána pedig jó mérnökemberhez méltón kitalált egy megoldást a bajomra, megszerkesztette, és végül kivitelezte. És most meg is tudom nektek mutatni ezt a szuper kis kütyüt, ami megkönnyíti az életem a konyhában. 
Egyszerű a használata: a fedőt csak beakasztom és már szabad is a kezem. Nem kell félni, hogy sürgés-forgás közben lelököm, nem folyik le az összegyűlt pára róla, nincs útban, egy szóval igazán hasznos megoldás.
És még a szemnek is kellemes, mutatós a formája, és egyáltalán nem foglal el egy pici helyet sem a szorgos kezek elől.

Ti mit gondoltok róla?

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett ez a bejegyzés és megosztod, köszönöm!
Nézd meg a receptajánlót, biztosan találsz még a fogad alá valót közöttük!
További tippeket, újdonságokat a Degeszpocak Facebook oldalán találsz, csatlakozz hozzánk ide kattintva, vagy kérdezz-csevegj velünk a Facebook csoportunkban is, amit itt érsz el.
Instagram: https://www.instagram.com/degeszpocak/