Gyakorló anyukaként minden este mesélek a gyerekeknek. Vannak kedvenc könyvek, történetek, és mindig próbálom színesíteni a repertoárt újabbakkal is. Ezért felcsillant a szemem, amikor Skolik Ágnes meséit, mondókáit és történeteit megismertem (például a Csodatermő fa, a Csibemese vagy a A béka és gólya meséje), vagy éppen a gyerekdalait hallgattuk nagy kacagások közben (egyik nagy kedvenc A majom, Ági verse megzenésítve, hatalmas sikere van a kölyköknél 🙂 ).

Majd egy idő múlva az a megtiszteltetés ért, hogy “összefutottunk” a világhálón, és kíváncsi lett rám, ránk, a fedőtartónkra – ebből az érdeklődésből született meg ez az interjú. Fogadjátok szeretettel 🙂

Ide kattintva elolvashatjátok:

http://skolikagnes.blog.hu/2018/01/15/ilyen_kell_nekem_szuper_talalmany

Köszönjük, Ági!

Summary
Event
Újabb interjút készítettek velem 🙂
Location
Hungary,
Description
Ez a bejegyzés most nem sütés, nem is főzés. Ez most rólam, rólunk, a degeszpocak.hu-ról és a Lid Kith-ről szól. Egy mesemondó tollából fakadtak a kérdések, olvassátok el, nekem tetszik 🙂

Ha tetszett ez a bejegyzés és megosztod, köszönöm!
Nézd meg a receptajánlót, biztosan találsz még a fogad alá valót közöttük!
További tippeket, újdonságokat a Degeszpocak Facebook oldalán találsz, csatlakozz hozzánk ide kattintva, vagy kérdezz-csevegj velünk a Facebook csoportunkban is, amit itt érsz el.
Instagram: https://www.instagram.com/degeszpocak/
Summary
Event
Újabb interjút készítettek velem :)
Location
Hungary,
Description
Ez a bejegyzés most nem sütés, nem is főzés. Ez most rólam, rólunk, a degeszpocak.hu-ról és a Lid Kith-ről szól. Egy mesemondó tollából fakadtak a kérdések, olvassátok el, nekem tetszik :)