Az egyetemet Pécsett végeztem, ehhez az időszakhoz rengeteg csodálatos emlékem kötődik: az első igazán önálló döntések, a saját konyha és szárnypróbálgatások a sütés-főzés terén, és nem utolsó sorban itt ismertem meg a férjem is 🙂

Épp ezért minden hír, történés, ami a környékkel kapcsolatos, azonnal felkelti az érdeklődésem. Különösen igaz ez akkor, ha gasztro érintettsége is van. Nem volt hát kérdés, hogy érdeklődéssel fordultam a hír felé, miszerint Cserdiben (ez egy kis település Baranya megyében, közel Pécshez) az évi 160 ezer kg vegyszermentesen termelt zöldség raktározására és vásárlói közösségeknek kiszállítására logisztikai központ építése kezdődött meg. Itt láthatjátok az épület tervét:

A szabadföldi mellett fóliasátras termékeket is lehet majd rendelni, vagyis sokkal hosszabb időszakon át kaphatunk különböző fajtájú paradicsomot, paprikát, hagymát is, nem csak burgonyát Pécs környékén.

A vásárlói közösségekhez kiszállítás előkészítéséhez segítséget adhattok ti is, töltsétek ki ezt a rövid kérdőívet, ha a baranyai átvevőpontok érdekesek lehetnek számotokra!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeErY4D3Px9TW_eNBcVG36dv7Lad7Mq64PgwyMiGXItQGEPRw/viewform

Summary
Logisztikai központ
Service Type
Logisztikai központ
Area
Baranya megye

Ha tetszett ez a bejegyzés és megosztod, köszönöm!
Nézd meg a receptajánlót, biztosan találsz még a fogad alá valót közöttük!
További tippeket, újdonságokat a Degeszpocak Facebook oldalán találsz, csatlakozz hozzánk ide kattintva, vagy kérdezz-csevegj velünk a Facebook csoportunkban is, amit itt érsz el.
Instagram: https://www.instagram.com/degeszpocak/
Summary
Logisztikai központ
Service Type
Logisztikai központ
Area
Baranya megye