Barion Pixel

Császármorzsa egyszerűen

Szerző:

Édes vétkek, Villámétkek, Összes recept

Egyik este, munka után zarándokolt hazafelé a család, amikor a 3 éves kisnagylányom eltalálta, hogy ő császármorzsát enne. Én viszont éppen egy gyengébb napomat éltem, és nagyon nem volt kedvem fél órát a konyhában pepecselni. Ezért a császármorzsa receptjét vettem alapul, viszont kihagytam a habverős részt: minden összetevőt beleszórtam egy edénybe, kézi habverővel összedolgoztam, végül ugyanúgy sütöttem ki, mint az eredeti verziót. 

És hogy hogy sikerült? Bátran állíthatom, hogy nagy különbség nem volt a két megoldás között, így azt hiszem, szaladós napokon simán ehhez a könnyített elkészítéshez fogok folyamodni 🙂



Ha tetszett ez a bejegyzés és megosztod, köszönöm.

Nézd meg további receptjeimet, biztosan találsz még a fogad alá valót közöttük!

Gyorsan értesülhetsz a blog bejegyzéseimről, tippekről és újdonságokról a Degeszpocak Facebook oldalán amit itt találsz, vagy kérdezz-csevegj velünk a Facebook csoportunkban is, amit itt érsz el.  Gyere és csatlakozz hozzánk egy kattintással!

Instagram: https://www.instagram.com/degeszpocak/



error: A tartalom védett!!