Barion Pixel

Karajszeletek zöldségágyon

Szerző:

Zöldségeket beszélek, Összes recept, Főzelékek, köretek, Húsétel

Adag: 4 főre

Elkészítési idő: 1.5 órán belül

Nehézségi fok: egyszerű

Gyors, egyszerű, finom, egészséges és nagyon szép színes. Kell ennél több indok, hogy elkészítsük ezt az ételt? 🙂

 

Hozzávalók

  • 70 dkg csontos karaj
  • 1 padlizsán
  • 1 cukkini
  • 50 dkg burgonya
  • 1 fej fokhagyma
  • fokhagymás olaj
  • só, bors, oregánó, majoranna

 

Elkészítés

A zöldségeket megmosom, és nagyobb kockákra vágom, a burgonyát vékony szeletekre. Sózom, borsozom, meglocsolom kevés fokhagymás olajjal (valami zseniális illata van már így is az olajtól), és megszórom oregánóval és majorannával.


Ezután a sózott, borsozott karajszeleteket (a csonton is hagyok egy kis husit, nagyon finom orjalevest készítek belőle) ráfektetem a zöldségek tetejére, alufóliával lefedem, és 200 fokra előmelegített sütőbe tolom 30 percre.

Ezután a husikat megfordítom, és újabb 20 percre most már fólia nélkül teszem vissza a sütőbe. Amikor kész, a husikat vékonyan megkenem mustárral, és már tálalom is 🙂



Ha tetszett ez a bejegyzés és megosztod, köszönöm.

Nézd meg további receptjeimet, biztosan találsz még a fogad alá valót közöttük!

Gyorsan értesülhetsz a blog bejegyzéseimről, tippekről és újdonságokról a Degeszpocak Facebook oldalán amit itt találsz, vagy kérdezz-csevegj velünk a Facebook csoportunkban is, amit itt érsz el.  Gyere és csatlakozz hozzánk egy kattintással!

Instagram: https://www.instagram.com/degeszpocak/



error: A tartalom védett!!