Barion Pixel

Kovászolás

Szerző:

Kelt tészták, Tejmentes receptek, Tojásmentes, Kenyérfélék, Összes recept

Elkaptam a „fertőzést” a fb-csoportban, és nekiálltam kovászt nevelni.

Részletes leírást és fázisfotókat ebben a bejegyzésben találtok.
A melegnek (és az agyonüthetetlen teljes kiőrlésű rozskovásznak) köszönhetően a reggel bekevert (kb egy hetes BL55-ös liszttel kezdett kovászt javítottam fel tk rozzsal) kovászom estére szökésnek indult… 🙂

Még jó, hogy Limara gépközelben volt, és adott tanácsot, hogy hogyan tovább. A képeken a tegnapi, kovászból készített öregtésztás kenyérkém:

És a mai szökevény 🙂


Ha tetszett ez a bejegyzés és megosztod, köszönöm.

Nézd meg további receptjeimet, biztosan találsz még a fogad alá valót közöttük!

Gyorsan értesülhetsz a blog bejegyzéseimről, tippekről és újdonságokról a Degeszpocak Facebook oldalán amit itt találsz, vagy kérdezz-csevegj velünk a Facebook csoportunkban is, amit itt érsz el.  Gyere és csatlakozz hozzánk egy kattintással!

Instagram: https://www.instagram.com/degeszpocak/



error: A tartalom védett!!