Szerző: Molnár-Keresztényi Brigitta
Adag: 4 főre
Elkészítési idő: 30 percen belül
Nehézségi fok: egyszerű
Nagylányom szülinapját ünnepeltük nemrég, és mivel volt több olyan gyerkőc (köztük az én kisebbikem is), aki tejfehérje (és tojás)érzékeny, ezért egy spéci fasirttal is készültem nekik.
Hozzávalók
- 70 dkg darált disznócomb
- 2 közepes répa
- 1 fehérrépa
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- kis darabka zeller
- saját készítésű zsemlemorzsa (mentes kenyérből)
- a sütéshez olaj
Forró olajban pár perc alatt aranybarnára sütöm őket, majd élvezettel nézem, ahogy a zöldségeket általában elutasító gyerekek élvezettel tömik magukba a falatokat 🙂