Szerző: Molnár-Keresztényi Brigitta
Adag: 4 főre
Elkészítési idő: 1.5 órán belül
Nehézségi fok: egyszerű
A tészta receptje a klasszikus pizzáé, itt most csak a feltét változott.
Hozzávalók a feltéthez (a paradicsomos alap receptje szintén ott olvasható)
- 50 dkg csirkemell
- és minden maradék: egy fél kaliforniai paprika
- egy kevés kukorica
- 3 ujjnyi házi kolbász
- pár szelet felvágott
- sajt
Elkészítés
A csirkemellet falatnyi kockára vágom, sózom, borsozom, és ropogós aranybarnára sütöm.
Ízesíthetem majorannával, oregánóval is.
Íme minden, ami maradék, és értékmentésre szorul.
A tésztát kinyújtom úgy, hogy a tepsi szélére is felérjen.
Megkenem a paradicsomos alappal.
Majd rászórom a kockára vágott felvágottat, a kis kockára vágott kolbászt, és a kukoricát.
Jó sok sajtot reszelek a tetejére, és mehet 190 fokra előmelegített sütőbe 30 percre.
Amikor a sajt szépen megpirult, és látszik a tészta alján is, hogy kezd rózsaszínesedni, akkor jó.